Wicked Game: Utmaningar för en stygg tjej

Jag har en ny älskare! Som Goldfrapp sjunger är han en "Strict Machine". Vi har inte träffats än, men han gillar att ge instruktioner via Skype. Han håller sig på distans och tittar på när jag leker med mig själv och kittlar honom via webbkameran. Kinky va? Jag älskar det! I dag har jag inga föreläsningar på college, så jag ligger på, äter frukost och tar en lugn dusch. Därefter kastar jag på mig min kimono och applicerar lite eyeliner och mascara innan jag sätter mig framför min laptop och väntar på att Big ska ringa mig. (Jag kallar honom Big, han kallar mig Carrie - det är en Sex and the City-referens).

Jag har en ny älskare! Som Goldfrapp sjunger är han en ”Strict Machine”. Vi har inte träffats än, men han gillar att ge instruktioner via Skype. Han håller sig på distans och tittar på när jag leker med mig själv och kittlar honom via webbkameran. Kinky va? Jag älskar det!
I dag har jag inga föreläsningar på college, så jag ligger på, äter frukost och tar en lugn dusch. Därefter kastar jag på mig min kimono och applicerar lite eyeliner och mascara innan jag sätter mig framför min laptop och väntar på att Big ska ringa mig. (Jag kallar honom Big, han kallar mig Carrie – det är en Sex and the City-referens).
Det är det välbekanta ljudet av ett Skype-samtal som kommer in, och min puls ökar när jag gör anslutningen och min älskandes siluett kommer upp på skärmen. För att öka mystiken är Big alltid dåligt upplyst, så jag kan bara se den vagaste konturen, men jag vet att han kan se mig tydligt. Jag ler mot honom samtidigt som jag tänker onda tankar om vad vi skulle göra om vi var i samma rum …
”God morgon, Carrie. Du är lika vacker som alltid.”
”God morgon till dig också, jag önskar att du var här.” Jag puttar och vrider en hårlock runt mitt finger.
”Jag hade ett tidigt möte och snart har jag ett annat, men jag vill träffa dig senare i dag – är du ledig klockan 16.00?”
”Visst älskling, jag har lagt hela dagen åt sidan för dig. Kan vi inte leka lite nu?”
Jag vädjar med ögonen och låter min sidenrock glida av axeln. När den släpps blottar den nästan hela mitt vänstra brösts klot. Jag hoppas att denna glimt av min mjölkvita hud och min persikofärgade bröstvårta får honom att känna sig kåt.
”Tyvärr inte, min lilla konkubin”, svarar han med sin djupa röst, ”men jag har några utmaningar som du ska klara av… eller ska jag kalla dem för utmaningar? Vissa kan ta dig utanför din bekvämlighetszon.”
En rysning kryper uppför min ryggrad vid hans varnande ton. Jag känner inte Big så väl ännu så jag är osäker på vilka utmaningar han kan ha drömt fram, men jag känner också hur en tydlig våthet samlas mellan mina ben. Jag vill göra det här.
”Challenge away”, jag tittar in i skärmen och räcker upp ryggen med beslutsamhet; om mina bröst också sticker ut är det inget dåligt!
”Ange ditt mobilnummer så att jag kan skicka ett sms till dig när du är på språng.”
Jag rullar av det och han trycker in det i sin enhet. Nästa sak jag hör är min telefon. Ett okänt nummer som sms:ar [Got it] till mig.
”Jag tror att vi har diskuterat att du har intimvaxning, Carrie”, fortsätter Big.
Det gör jag verkligen! Jag älskar hur smidigt det gör mina fittläppar och de förblir hårlösa i drygt fjorton dagar. Till och med vaxningsprocessen är ganska sexig eftersom terapeuten är så noggrann. Att stryka på det varma vaxet och hur värmen färdas inuti min fitta är ganska behagligt.
”Du får ett paket levererat som jag vill att du packar upp direkt och använder innehållet på dig själv. Det är en fittpump och den använder sig av sug för att stimulera dina inre och yttre blygdläppar så att de svullnar upp och blir blodfyllda. Jag vill titta på när du använder den, så använd webbkameran för att filma dina aktiviteter och vidarebefordra videon till mig.”
Detta är en märklig begäran som sätter mina tankar i gungning. När han ber mig ta med min bärbara dator över till sängen så att han kan titta på min nakna kropp slappnar jag av eftersom vi har gjort detta vid tidigare tillfällen. Jag vet precis var jag ska placera mig så att webbkameran kan se mig från topp till (nästan) tå.
Jag lägger mig på rygg och öppnar min silkeslena morgonrock och sprider ut den från mitt nakna kött. Mina bröstvårtor är redan på väg upp och bildar hårda punkter i den köttiga fylligheten i mina bröst. Jag tar upp dem lite och lyfter dem lite, och använder mitt finger och min tumme för att nypa och rulla de hårda bröstvårtspetsarna. Trycket är upphetsande och jag känner en dragning av begär djupt mellan mina ben.
Jag låter mina händer vandra nerför min kropp, smeker min mage och retas runt min navel innan jag rör mig lägre ner till framsidan av mina lår, vandrar runt mina höfter tills min hud pirrar och en längtan efter att bli rörd djupare börjar. Jag tittar på skärmen, där silhuetten av Big tycks titta uppmärksamt på mig. På avstånd rör sig mina händer som om de vore hans. Jag blundar och rör dem för att stryka över min hals och kind, innan jag drar ett finger mellan mina läppar och fångar det med mina tänder.
”Knip dina bröstvårtor, Carrie! Dra i dem så att de surrar och pirrar. Få dem att värka av begär.” Bigs röst är hätsk av begär när jag följer hans kommandon.
Jag använder fingrar och tummar för att rulla det veckade köttet, samtidigt som jag drar bort det från min kropp, så att de sträcker sig och blir fylliga och superkänsliga. Mina bröstvårtor blir fulla och svullna samtidigt som lusten samlas mellan mina ben. Ett hårt nyp ner hårt på varje bröstvårta med jämna mellanrum ger ett tryck som är långt ifrån obehagligt.
Min onda kropp vill bli misshandlad. Mitt sinne hoppar fram och vill bygga vidare på dessa känslor och sätta upp en bra show för Big. Jag drar loss det silkeslena slipset på min morgonrock för att linda det runt mina bröst i en åttaformation och drar åt det tills de böljar och står upp från min kropp. Tyget biter sig fast i mitt mjuka vita kött medan mina hårda, mörka bröstvårtor sticker ut stolt och mitt hjärta slår snabbt.
”Jag skulle komma på de där brösten, Carrie. Jag skulle smiska dem med en paddel och pumpa min laddning över dessa plågade spenar. Skulle du vilja det?”
Jag nickar medan jag masserar och stryker mina bröst igen, som om jag jämnar ut rep av hans tjocka sperma över och runt dem. Detta kommer att göra honom het och jag njuter också av den smutsiga bilden. Om jag bara kunde nå fram för att slicka mina egna bröstvårtor, men mina bröst är inte riktigt stora nog för det. Istället slickar jag mina fingrar och följer dem runt bröstvårtorna tills var och en av dem är blank.
”Åh Carrie – du ser het ut när du gör det, vilken minxy bad girl du är. Jag måste sticka nu, men snälla, lek inte med dig själv ytterligare förrän mitt paket är levererat. Kom ihåg att jag vill se exakt vad det gör med dig. Det kommer att finnas ytterligare instruktioner om vad du ska ha på dig för din utmaning, innan vi träffas igen online klockan 16.00.”
Big skriver ut Skype och lämnar mig helt ensam kvar. Ja, så säger man, men min fitta är långt ifrån torr efter allt bröstvårtsspelande. Jag känner mig ganska frustrerad, men också upphetsad och nervös inför hans planerade vågspel. Som tur är instruerar Big mig om vad jag ska ha på mig, eftersom jag redan hade en nervös tanke om att min utmaning skulle kunna vara: lämna huset naken! Jag sätter mig på sängen och tar min telefon; med några få klick har jag skapat Big som kontakt och tilldelat honom en personlig ringsignal.
Min intercom ljuder och jag går för att undersöka saken. Paketkillen vill att jag ska skriva under för Bigs paket, som är ett oskyldigt paket, inget som tyder på att det är en sexleksak som finns i paketet. Jag skyndar mig in för att se varorna – det är en märklig sak som ser konstig ut, med övertoner av det medicinska. Som en syrgasmask kanske, förutom att den är knallrosa.
Jag kollar leverantörens webbplats och undersöker hur man använder apparaten och läser några kundomdömen: en pirrning av spänning byggs upp. Folk har inte bara upplevt njutning av att använda pumpen, utan den verkar öka kvinnornas känslighet. Jag gillar utsikten till det!
Innan jag slår mig ner på min säng för att börja spela in tar jag en handspegel och lite glidmedel. Jag är nyfiken på att både se och känna vad pumpen gör med min fitta. Jag trycker apparatens genomskinliga kopp mot min hög efter att ha smetat in lite glidmedel runt dess kant, och den täcker hela min slits. Jag förstår varför rakat eller vaxat är bättre när det gäller sugförmåga. Jag trycker försiktigt på bulben för att skapa ett vakuum. Ingenting händer. Jag undrar om jag inte är medelstor och därför passar pumpen dåligt.
När jag klämmer och släpper igen känner jag ett drag, och trycket från koppsektionen runt min fitta är inte precis sexigt, men inte obehagligt. Jag pumpar en gång till. Wow! Nu känner jag att koppen är låst på mitt kön och suger hårt. Jag kan se genom de genomskinliga plastsidorna på koppen att mina yttre läppar dras ner. Det finns också en tung, dragande känsla inne i min fitta. Det påminner mig om när förspelet och retandet pågår länge vilket gör att min fitta blir smäktande av lust.
Jag är osäker på var jag ska ta vägen härifrån. Ska jag pumpa och hålla den och låta blodet flöda in i mina blygdläppar gradvis, eller ska jag pumpa i korta, upprepade stötar? När jag trycker på pumpen en gång till är det oroväckande hårt, nästan smärtsamt, så jag använder en liten ventil för att släppa på trycket och låter koppen sitta kvar, sugandes mot min fitta. När jag studerar den klart rosa färgade koppen och tar upp min spegel så att jag kan få en bättre bild ser mina fittläppar mycket större ut. De är utsträckta och svullna, och min klitoris syns också tydligt, inbäddad mellan de utspända läpparna.
Ja, Big kommer att njuta av att titta på det här materialet! De dragande och stickande känslorna i min fitta byggs upp och ökar så jag märker att jag leker med mina bröstvårtor utan att inse det. Jag vill pumpa lite mer, se om jag klarar av ett ökat tryck. Jag klämmer ihop bulben och släpper den sedan långsamt.
Jag stönar när den drar mina läppar och suger på mig som ingen älskare någonsin har gjort tidigare. Jag drar distraherat i mina bröstvårtor och känner mig så varm och kåt. Deras pirrande och värkande verkar vara varmkopplat till min fitta, som blir behagligt torterad. Jag sträcker mig ner och släpper fitspumpen för att köra mina fingrar över det köttiga svullna området; båda läpparna är blanka, svullna och mycket känsliga. Knoppen på min klitoris sticker ut och när jag rör vid den får jag en läcker elektrisk stöt. Jag kör fingrarna runt min vulva i en utforskande förundran och små stönanden flyr från mina läppar. Jag vet att Big kommer att njuta av detta när han ser det.
Dags för en ökning av vakuumet, så jag applicerar återigen pumpens kopp på min fitta och klämmer och släpper tills jag känner ett tryck som nästan är smärtsamt. Men det är vad jag gillar, det är vad jag alltid har gillat. Att Big har kontroll gör mig het, så att Big behandlar mig som en levande sexdocka trycker på mina knappar på ett bra sätt. Jag antar att han är min herre och jag hans underordnade, men inget har formaliserats.
För Big ler jag mot webbkameran. Plötsligt ljuder min telefon av Bigs meddelande och jag sträcker mig efter den för att läsa skärmen.
Nu har du gjort en het video åt mig, till del 2.
Klänning: Välj trosor med löst tyg, franska trosor eller tapasbyxor för att njuta av känsligheten. Bär en kjol (inte längre än knälängd) och stövlar – inga strumpbyxor eller strumpor. Bär en tajt tröja eller en topp av jerseytyg för att visa upp brösten. Ta med dig en mini-vibe eller dildo i handväskan.
Ett annat sms landar.
Skicka mig en bild på din fitta, Carrie, jag längtar efter att få se effekterna av min leksak.
Jag ler och tänker att klädkoden inte verkar så illa. Jag har alltid en vibrator i min väska – gör inte alla tjejer det? Kanske inte!
Jag släpper suget på fittpumpen och drar bort den från min svullna fitta. En porrstjärnefitta! Med spegeln i närheten kör jag fingrarna runt mina kuddiga läppar. Shit! Jag strök bara förbi min klitoris och fick nästan ett klimax. Jag suckar av undertryckt lust och knäböjer upp på sängen så att webbkameran kan få en mycket tydlig bild av min svullna fitta innan jag stänger av inspelningen.
Jag rör mig bara på ett försiktigt sätt för att skicka filen till Big, jag är hypermedveten om det ömma köttet i min svullna fitta och klitoris i sitt blodfyllda tillstånd, De skickar ständiga meddelanden om begär och upphetsning till min kärna. Det påminner om när jag har haft en fantastisk orgasm, men jag kan säga att med lite mer stimulans skulle jag kunna komma igen, men hårdare.
Jag håller min telefon lågt ner och tar en fittselfie och skickar den sedan, med en kyss och en hjärtemoji, till Big. Jag går över till min garderob och klär mig enligt mina instruktioner. Jag känner mig lite spacig av min höga upphetsning.
Vad gör Big med mig? Ingenting som jag inte vill ha!

Leave a Reply

0