Hennes bekännelse leder till en rörig slutsats

Hennes bekännelse leder till en rörig slutsats Det hade gått minst några veckor, kanske en månad eller två, när min fru slutligen erkände. Min reaktion var till en början en uppgiven ilska, men som alltid kunde jag vrida den till mer än en antydan till lust. En del av mig var förvånad över att det hade tagit dem så lång tid som det hade gjort. Och en annan del undrade om jag kunde ha stoppat det. Eller om jag hade velat det. När han kom på besök en vecka efter hennes bekännelse var han milt ursäktande. Hon däremot erbjöd något annat. I stället för skuld gav hon mig en utmaning. Det stod skrivet i hennes ansikte och i ljudet av hennes röst.

Det hade gått minst några veckor, kanske en månad eller två, när min fru slutligen erkände.
Min reaktion var till en början en uppgiven ilska, men som alltid kunde jag vrida den till mer än en antydan till lust. En del av mig var förvånad över att det hade tagit dem så lång tid som det hade gjort. Och en annan del undrade om jag kunde ha stoppat det. Eller om jag hade velat det.
När han kom på besök en vecka efter hennes bekännelse var han milt ursäktande. Hon däremot erbjöd något annat. I stället för skuld gav hon mig en utmaning. Det stod skrivet i hennes ansikte och i ljudet av hennes röst.
”Du borde ha vetat”, antydde den. ”Vad tänker du göra åt det nu?”
Senare på kvällen, efter en flaska vin, begav vi oss till sovrummet fullt av stökiga intentioner. Känslorna var höga, förväntningarna stora och frågan om kontroll hängde i luften.
Så fort vi klädde av oss tog jag tag i den.
Vi lade henne på rygg medan vi kysste henne och slet sönder kläderna; när han knäböjde mellan hennes ben med kuken i ena handen och en kondom i den andra fann jag mig själv nära skratt.
”Det är upp till dig”, sa min fru när han rullade den över sitt tjocka skaft.
Jag sträckte ut handen och stoppade honom utan att tänka efter. Varför bry sig nu efter alla dessa veckor utan? Vad var det för mening med att sätta upp en uppvisning i ånger bara för min skull?
”Du har inte burit en när jag inte är här, så varför börja nu?”
Jag såg hur hennes bröstkorg höjde sig när orden lämnade min mun, och jag var inte säker på om det var tonen i min röst eller orden. När jag tittade ner i hennes ögon blev det tydligare.
”Berätta för oss vad vi ska göra”, viskade hon.
Det var allt jag behövde för att driva på. Jag tog ett hårt grepp om ena låret och spred hennes ben vidare när han svävade över henne. Sedan tog jag henne i håret, fyllde hennes mun med min kuk så att hon inte kunde tala och sa åt honom att knulla henne.
”Vi vet båda två att hon vill ha det”, sa jag, tog hans kuk i handen och gned hans huvud mot hennes våta fitta. ”Hon har alltid gillat det bättre så här, eller hur?”
”Ja”, gasade hon när jag gav henne andrum att tala. ”Det är så mycket bättre.”
”Knulla henne nu.”
Han tryckte sig in i henne trots att han tittade på mig. Jag började knulla hennes hals samtidigt som han tog hennes fitta, och synen av det fyllde mig med svartsjuk ilska och gjorde min kuk hårdare. De hade redan gjort det ett dussintal gånger, men på något sätt var det här annorlunda. När jag såg honom dela upp henne, hennes höfter höjde sig för att möta varje stöt, släppte en del av mig taget.
”Känns det bra för honom så där? Gillar du hans nakna kuk i dig?” Jag frågade och drog mig undan för att reta henne med huvudet på min kuk.
”Ja…”
”Vill du att han ska komma? Vill du ha hans ankomst i dig?”
Han tittade på mig med något som liknade skuldkänslor när hon nickade häftigt.
”Jag vill ha det så illa….”
Hennes röst fastnade varje gång hon började, och jag insåg att de tittade på varandra och utbytte något som jag inte riktigt förstod.
”Gör det”, sa jag till honom medan jag tryckte honom på henne, med en hand i nacken. ”Kom i min frus slampiga fitta.”
”Det kan han inte”, sa hon till slut medan hon sträckte sig ner för att gnugga sin klitoris. ”Hans fru låter honom inte göra det.”
”Jag kan dra mig ur i sista minuten”, sa han, hans ursäkt betydde för många saker.
Jag började ta hennes mun hårdare medan han fortsatte att knulla henne och kom närmare för varje stöt. Jag tittade uppmärksamt på honom, irriterad över att de hade kommit så här långt, men kunde inte ta ett steg till.
Och någonstans i mitten upptäckte jag att jag inte längre brydde mig.
”Kom på hennes fitta”, sa jag till honom. ”Kom över hela hennes läppar.”
Han stönade, bet sig i tungan och skrek sedan ut och drog ut exakt samtidigt. Han släppte loss över hela henne och beströk hennes lår och hennes fitta om och om igen innan han föll ihop bredvid henne.
”Han kanske inte kan komma i dig”, sa jag och drog mig undan från hennes mun. ”Men det betyder inte att jag inte kan.”
De båda såg osäkert på när jag rörde mig mellan hennes ben. Jag gnuggade mot hennes hud och bestrykte mig med hans kom, och sedan knullade jag henne. Jag kunde känna hur han var glidande runt mig, och hon stönade när han frenetiskt ryckte av sig och kämpade för att bli hård igen.
”Hans kom är ändå i dig”, morrade jag medan jag knullade henne med den, alla deras godtyckliga regler åt helvete.
Hon började komma och knöt sig runt mig när jag slängde mig in i henne och kände knappt något. Hon var en enda röra, hans löfte var brutet men intakt, och jag hade gett upp försöken att rädda någon.
Men när jag tog henne om och om igen, tittade ner på hennes värkande kropp medan hon grät och tiggde, fick jag en glimt av förståelse: ingenting skulle någonsin bli så här hett igen. Jag hade sett honom knulla henne naken, komma över henne, och nu knullade jag henne med hans sperma.
Jag sa det upprepade gånger som ett mantra innan jag exploderade i henne när hon ropade ut sin orgasm som om det var världens undergång. Och när jag knullade hans orgasm djupare in i henne och lade min till resten, kände jag mig fri på ett sätt som jag inte hade förväntat mig.
Den lilla kontroll jag hade hade jag utövat. Den lilla skada jag kunde göra hade jag gjort. Och medan en del av mig undrade om det var över, undrade en större del när vi skulle göra det igen.
Och nu, när jag är nära gränsen, redo att komma men för en sista knuff, tänker jag på oss tre som ligger på sängen. Jag tänker på hans kom och hans kuk. Jag tänker på hennes brett spridda ben när jag knullar henne, och min kropp och mitt sinne ger efter och låter mig komma utan att det går fel.
Det finns kärlek och det finns ilska. Det finns ånger och det finns förlåtelse.
Men mest av allt finns det ett enda minne inbränt i mitt sinne som betyder allt.
Och ingenting alls.

Leave a Reply

0